Aika yksinkertainen oikeastaan
ei paljoa puhu tunteistaan
eikä juuri kehuja anna
joskus kuitenkin yllättää
antaa suukon poskelle
ja ottaa syliinsä
Ei paljoa välitä romantiikasta
eikä tuoksukynttilöistä
mutta auta armias
jos joku epäilee hänen naisensa kunniaa
silloin intohimo syttyy
ja nyrkit viuhuu
Tavallinen mies
joka sanoo
"Sydämeeni mahtuu vain yksi ämmä"
Selite:
Moni mies ei koskaan kyseenalaista omaa rakkauttaan, vaikka heidän naisensa joskus niin tekeekin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Näinhän se taitaa usein olla.
Sivut