Kuinka tyhmältä strutsista tuntuukaan
kun se räpyttelee siipiään
Liian painava lentämään
Ja ketä se luulee huijaavansa
kun se tunkee päänsä kuoppaan
Ehkä se ei yritäkään piiloutua muilta
vaan itseltään
Pimeässä ei näy peilikuvaa
Silti...
pimeässäkin strutsi
on strutsi
Selite:
Merkillisiä broilereita...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Itse nauroin kerran juuri tuolle strutsin piiloutumismekanismille...taitaa itsellä olla samaa vikaa. Tää pisti taas miettimään uudemman kerran. Piiloutua itseltään...niin, turhaa ja tyhmää.
Runo on hyvä!
Sivut