Katseessasi on jotain
mikä rauhoittaa
ja siinä, miten pyörittelet hiuksiasi
etkä edes huomaa
että minä seuraan pieniä manerismejasi
Hymyssäsi on jotain
mikä valloittaa
ja siinä, miten virnistelet suutasi
ja viettelet silmilläsi
kun leikitellen kiusoittelemme
ja odotamme toisiamme
Joskus kuitenkin
haluaisin vain ottaa sinut syliini
ja maistaa tuoksuasi
kuunnella hengitystäsi
Ja kun pidättäisit henkeäsi
vapauttaisin sinut suudelmalla
ja jakaisin kanssasi ikuisuuden hetkessä
Mutta juuri nyt
tällä hetkellä
me molemmat odotamme
eikä meillä ole kiire mihinkään
Selite:
"Älkää herätelkö, älkää häiritkö rakkautta, ennen kuin se itse haluaa."
- Laulujen Laulu
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hirveän rauhoittava runo kauneudessaan ja herkkyydessään.
Kiireettömyyttä maailma kaipaa.
:)
herkkää tunteilua...kaunista
Kaunis. Sisältää paljon sitä odotuksen herkkyyttä ja ihanuutta... tykkäsin, taas kerran.
Sivut