Hehkulampun valossa
ja peilin heijastuksessa
sinä hymyilet
ja minun on pakko vastata siihen
Ja kun aamulla luet muropaketin takakantta
ja rouskatat *riks-raks-poks*
ja kun päivällä itket
kun 'se' mainos tulee taas
en voi, kuin kiittää Luojaa
että minä saan olla katsomassa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana runo tavallisesta päivästä... ja ei voi kuin kiittää siitä että saa elää arkea rakkaansa kanssa...Marle
Sivut