oodi ystävyydelle

Runoilija Maukka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ystävyys ompelee haavat umpeen,
lääkitsee vaikeat vaivat.
korpimaatkin ruusutarhoiksi muuttui
kun ystävän rinnalleen saivat.
ystävyys ei kysy aikaa, ikää,
ei paikkaa tai rohkeaa luonnetta.
se on asioista vaikein ja kaunein
mitä ihmisen sydän voi tuntea.
ystävyys on kuin kynttilä,
joka luotu on elämää valaisemaan ,
sen liekki on lämmin ja lohduksi,
ja sitä ei saa sammuttaa!

Selite: 
tämmönen pikku loruntapainen...:D
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri tätä on ystävyys. Kauniisti olet tämän tiivistänyt hyväntuuliseksi pikku runoseksi!

Nätti.
Sellainen lämmin hyvänmielen runonen.

Oi kun ihana^^
Laitan suosikeihin heti:3

SUosikkeihib, suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot