kun mahassa velloo ja korvissa soi,
tätäkö se rakkaus on?
kun aurinko paistaa vaikka pisaroi,
tätäkö se rakkaus on?
kun silmissä pyörii ja pää on kipee,
tätäkö se rakkaus on?
kun kädet ja otsa on täynnä hikee,
tätäkö se rakkaus on?
kun elokuvan rakkauskohtaukset itkettää,
tätäkö se rakkaus on?
kun elämän tylsyys alkaa hirvittää,
tätäkö se rakkaus on?
kun ruoka ei maistu ollenkaan,
tätäkö se rakkaus on?
kun illalla ei pysty nukkumaan,
tätäkö se rakkaus on?
päivät vaikka katselee,
ajatuksetkin harhailee,
ei se katoa minnekään,
pysyy mielessä itsestään.
kun kaikki on hullua, haikeaa,
kun kaikki on hyvin, eikä olekaan.
tätäkö se rakkaus on?
Selite:
tuli tämmönen pikku lorunen mieleen..:D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
awwwwwww <3 tykkäsin
Ihania ja ah-niin-juuri niin oikeanlaisia kuvauksia !
Suosikkeihinhan tää menee :)