Toiveeni kuuluu huomiseen,
muistoni kuuluu eiliseen.
Sieluni kuuluu taivaalle,
mutta rakkauteni kuuluu sinulle.
Yöni ovat nukkumatin,
juuri niin kuin oletin.
Aamuni kuuluvat kaikille,
mutta rakkauteni vain sinulle.
Jalkani kuuluvat kenkiini,
juuri niin kuin kuuluukin.
Ajatukseni kuuluvat muualle,
mutta rakkauteni kuuluu sinulle.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitokset kommentista. :)
Pidän tästä tosi paljon, ihanasti kirjotettu. <3
Kaunis.