Sen tiedän, kuulumme yhteen,
yhdessä oomme kuin yksi.
Niin kauan kuin kuljet kanssani
en tunne oloani hylätyksi.
Elämämme suurella taivaalla,
kun lennämme päällä maan,
jos toinen siipensä satuttaisi
ei voisi lentää toinenkaan.
Luultavasti maailmankaikkeus
sen todeksi tarkoitti,
halusi meidän kulkevan yhdessä
ja uneni vihdoin toteutti.
Me kuulumme yhteen, tiedän sen,
kuinka kukaan voisi muuta väittää?
Vaikka tuuli kahta lintua riepottaisi,
myös onnea se teillensä heittää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi