huominen

Runoilija Maukka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taaksepäin ei kulkea saa,
on eteenpäin pakko uskaltaa.
Vaikka painaisivat jo askeleet
niin suunta on vain huomiseen.

Se on aina tulossa,
muttei ikinä nyt.
Se oli jo ennen
kuin olin syntynyt.

Mies joka siipeensä saanut on
odottaa ensisäteitä huomisen auringon,
mutta mies joka illalla saattelee armastaan
ei huomisen toivoisi saapuvankaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä on mahdoton palata eiliseen joten vauhdilla eteenpäin vaan. Puhutteleva hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot