ilman sinua on kylmä maailma

Runoilija Maukka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tarvitsen sua mun elämään,
yksin mä kierrän vain ympyrää.
Ilman sinua
on kylmä maailma.

Tahdon sua hiljaa koskettaa,
elää rauhassa päivän kerrallaan.
Ilman sinua
on julma maailma.

Päässäni kuulen sun äänesi taas,
vaikket ole lähimaillakaan.
Ilman sinua
on paha maailma.

En mielestäin sua irti saa,
olet muuttanut sydämeeni asumaan.
Ilman sinua
on kova maailma.

Tätä tunnetta ei selitä järki,
sä olet mun taivaani kirkkain tähti.
Ilman sinua
on pimeä maailma.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot