sinä uneksit

Runoilija Maukka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä uneksit pellonpielen laitamista,
rannoista mutkaisen joen ja lammen,
notkosta puron ja laaksosta sen,
ja kupeesta kauniin, korkean tammen.
sinä uneksit maista vapaista, vehreistä,
rehevistä kukkaniityistä, kasvimaista.
sinä uneksit ihanasta satumaasta,
jollaista toista ei ole samanlaista!
sinä uneksit valkeista pilvistä
yllä kultaisen taivaanrannan.
minäkin uneksin, uneksin että
vielä joskus sinut sinne kannan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot