Tähti, jota katselin
katosi puiden taakse
ja kylmyys hiipi luokseni
vaikken sitä huomannutkaan
aikamme loppuu aina kesken
toisin kuin sanamme
naurumme, ymmärryksemme
hymy, joka saa posket kipeiksi
olet ensimmäinen
ja uskoakseni myös viimeinen, jonka kanssa
kolme tuntia ja kuusitoista minuuttia
on auttamatta liian vähän, aivan joka kerta
ja vaikka niin usein itken ikävääni
haaveilen siitä hetkestä, kun
tämä lohduton odotus on viimein ohi
ainakin sinä odotat kanssani
enkä enempää voisi pyytää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut