Kuinka läpikotaisin minä sinut jo tunnen
vaikka aikamme on ollut vielä kovin lyhyt
en tiedä, mikä tämä yhteys on
en osaa sitä selittää, edes itselleni
enkä tiedä, tunnetko sinä sen samoin
mutta minä tiedän, milloin on
oikea aika kirjoittaa sinulle
ja minä näen sinusta, sinussa
niin paljon enemmän kuin kerrot
ja vaikka tämä huoli
on syödä minut elävältä
kaikki se kiitollisuus ja tarkoitus
jokainen kanssasi puhuttu minuutti
yhteiset hymyt, nauru ja odotus
myös meidän molempien kyyneleet
niin onnen kuin kaipauksenkin
se tunne, ettei ole enää yksin
ettei tarvitse pärjätä enää yksin
että on yhdessä jotain enemmän
se riittää, se on tarpeeksi
se on paljon enemmän kuin tarpeeksi
kattamaan kaiken sen tuskan
jota et halua minulle tuottaa
ja tiedätkö, tämä pimeä
myös tämä kertoo ainoastaan
kuinka minut on tähän tarkoitettu
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut