Tahtoisin kulkea kanssasi samoja katuja
reittejä, jotka täyttävät sinun päiväsi
tai että sinä kulkisit minun
nähdä kuviesi taivaan ja liikenteen
sinun ikkunasi lävitse
sinun elämäsi on kukkuroillaan asioita
joista en edes tiedä
joita ei vain tule kertoneeksi
ja nekin, jotka tiedän
tiedän pelkästään sanojesi kautta
niitä sentään on lukemattomia
ja yksi niistä sinun sisimpäsi
lämpösi ja hyvyytesi
joiden ansiosta olin sinun
jo silloin, kun
en ymmärtänyt sanojasi
eivätkä ne olleet edes minulle
ja niiden ansiosta olen sinun
enkä koskaan lakkaa olemasta
en, vaikket sinä olisi enää minun
koska jo silloin minä näin sinut
nyt näen vielä paremmin
eikä kukaan ole kauniimpi kuin sinä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut