Istua kahvilassa
kävellä kaduilla
tai puistossa
katsoa lempisarjaamme
tai viettää elokuvailtaa
kerrankin samalla sohvalla
puhua, puhua ja puhua
sitäkin enemmän kuunnella
ja olla myös hiljaa
katsoa, kuinka sinä hymyilet
kuinka olet siinä
ja kuinka olet totta
naurumme soisivat samassa tilassa
ja kyyneleemme punoutuisivat
yhteiseksi virraksi
kuten elämänlankamme jo ovat
niin, että kerrankin saisin
halata sinua silloin, kun tahdon
ja kun me molemmat sitä tarvitsemme
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut