Tällaisina hetkinä tuntuu väärältä, että
minä olen täällä ja sinä siellä
kunpa voisin tulla luoksesi
halata sinua ja vakuuttaa
kaikki järjestyy kyllä
tai ihan vain olla kanssasi
katsoa yhdessä tiedät kyllä mitä
ehkä syödä suklaata
(tai jotain muuta makeaa)
ainakin itkeä yhdessä
toivottavasti myös nauraa
sinä et asu samalla kadulla
et samassa kaupungissa
et edes samassa maassa
mutta minä olen täällä
vaikka en voi pidellä sinua sylissäni
lupaan pidellä sinua pystyssä
niin kuin vain parhaiten taidan
kuunnella niin ilosi kuin murheesi
ja elää ne kanssasi kuin ne olisivat omiani
enkä koskaan luovuta sinun suhteesi
minä olen aina kanssasi
vaikka en voikaan olla luonasi
jos vain annat minun olla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onnistuu yhteydenpito aina
- fyysisellä etäisyydellä ei väliä
Sivut