My dearest friend,
vaikka minä olisin valosi
en ole tarpeeksi kirkas
ja se himmentää loistettani entisestään
koska vuorien lävitse
tai edes niiden yli
on mahdotonta kurkottaa
ja kun voisinkin olla
your bright place
siellä missä sinäkin olet
samojen rajojen sisällä
silloin voisin
työntää pimeän pois
ja pitää sen ulkopuolella
kun nyt olen vain sanahelinää
enkä voi muuta kuin
kellua kanssasi surujesi aalloilla
mutta ainakaan en anna sinun upota
en koskaan, lupaan sen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettava!
Sivut