En olisi halunnut saada sitä viestiä
vielä vähemmän sinä sitä tietoa
ja vaikka minun elämäni on täällä eikä siellä
olet niin peruuttamattomasti osa minua
että minuunkin sattuu aivan kuin
kulkisin samaa polkua kanssasi
ja niinhän minä kuljenkin
minun osani vain on erilainen
merkitykseni on pitää sinua pystyssä
ja kuinka toivonkaan
tuoda edes pieniä pilkahduksia iloa
sinun maailmasi pimeyteen
mutta minä lupaan sinulle
tämäkään pimeys ei kestä ikuisesti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut