Liika hiljaisuus
saa minut soimaan
epävireisesti
se täyttää tyhjentyneen tilan
kaikella sillä epämiellyttävällä kuonalla
jota muulloin olen niin taitava välttelemään
kun odotus päättyykin vain
saman kehän karhealle puolelle
eikä mielen vehreille kukkuloille, joilla
laulu soisi kirkkaammin kuin kevätaurinko
vereslihainen ihoni ei kestä kosketusta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut