Näppäily

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Joukkio huulten ulos työntämää
kielten kieputtamaa tarinaa,
pölähdys siipipareja,
risteileviä hävittäjälaivueita
kutomassa ilman solmuja, niteitä.

Nousevan sinipunaisen tuonpuoleisen herättämiä
parveilevia väreiden jänteiden saostumien jatkeita
kerrostuneen elävöityneen ajatuksen tehtävissä.

Lepattava lausahdus poukkoilevia korostuksia
kutoo läpikuultavaa säiettä.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on paljon "näperrettävää", se on mielenkiintoista <3 
Pakahduttan hengästyttävää runoutta... nämä runosäikeet rätisevät ja paukkuvat, ampuvat ilmoille melkoisen runonäkymaailman tai maailmoja!
 

Käyttäjän kaikki runot