ISKENTÄ

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 




Tässä näytöksessä ilmennettynä
korotettu kohtaus,
katkonainen virtaus ja sykähdykset;

Taustaan on palanut aukko;

äärettömään ulapalle venyvät vuorosanat,
toisistaan irronneet äänet,
jotka etsivät vastineitaan.

Sen piti tuntua niin,
että voisi syntyä keskittymä,
tihentynyt huomio,

jotta se tuntuisi siltä
kuin maailma vavahtelisi,
ja yleisö olisi vaikuttunut,
vakuuttunut,

ja eläytyisi
tähän elämään.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin on! Runosi herättää paljon ajatuksia 🙏🙏🙏
tajunnallinen musta aukko?
Kannattaa eläytyä elämään, on sen arvoista.
Tehokasta, tiivistä ja vaikuttavaa runoutta.
Tämä olisi helppo nähdä musiikkina. Sanat kuin soittimet.
Ehkä eniten lyömäsoittimille?
 

Käyttäjän kaikki runot