Otsooni

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 



Kuorellisen kasvuston juonteet
tulen nuolemaa pintaa
myötäkarvaa.

Vajoamasta ylös kiertyvä torni,
säteilevien itiöiden kiertämä
kaiuton vaikerrus

kulmillaan
aiheen kohottamaa pohjatonta unta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikka en ymmärrä mitään, niin silti tämä runo on todella hyvä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot