Perillinen

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Taivaan laen yli ja pudottautuen maan piiriin,
siivet auki
laskennallisia kulmia pitkin,

uuttaa paikkaa etsien,
kun on menettänyt sijansa muualla,
ja vuodatettu tyhjiin.

Täynnä onttoa merkitystä ja painoa

tähtien kehän läpi,
ja sisään uuteen ilmakehään
kevään tuoksuihin sukeltaen

ehtii...


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Salaperäinen, hieno runo. Antaa lukijalle tulkinnan mahdollisuuksia. 
Kevään ihanuudesta me kaikki saamme nyt nauttia.
Vahvaa, tarkkaa ja omaperäistä kuten aina. Mutta viimeinen säkeistö puhkaisee suljetun kuplan ja päästää
runoilmaisuun jotain uutta ja raikasta. Minulle jäi hieman arvoitukseksi tuo runon nimi.
 

Käyttäjän kaikki runot