Virtaviiva

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Punaista ja kultaa lumimetsässä,
Puiden uivat juovat.
Tuulikellot soivat.

Venytetty loikka,
Tuhat vuotta kahleetta,
Yht' äkkiä kuin salama,
Nyt täydellä voimalla.

Läpimurto,
Halkaisten hämmennyksen ja pelon
Tiheikön,

On saanut muodon.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mielenkiintoista runoilua.
Runon nimi johdattelee mielenkiintoiselle runopolulle,
jossa on värejä ja voimaa jokaisella askeleella nähtäväksi ja kuultavaksi.
Jotain ennennäkemätöntä räjähtää esiin.
Ja viimeinen rivi heittää arvoituksen ilmoille?
Hieno runo!
 

Käyttäjän kaikki runot