Vedos

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Koska tällä alleviivatulla hetkellä vaikuttaisi olevan mahdotonta,
siksi sitäkin voimallisempana vääntelehtii Isäntä majassaan
janoten sitä ravintoa, joka antaisi voimat ylittää rajat.

Sykkeen järjestelmä on luotu lihasvoimin,
ylläpidetään ja käynnistetään uudestaan tavan takaa,
kunnes uoma on puhdas kuonasta.

Saa virrata vapaana taakastaan, riisuttuna ahtaista nahoistaan,
jälleen kerran, kun aika on tullut todeksi

Tässä,
missä on tarpeeksi lämpöä,
että voi kehittyä kyllin pitkälle,
saavuttaa aallonharja, ja olla ikuisesti syntyvä.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa tosiaankin voisi olla "ikuisesti syntyvä", sitä ei voi tietää.
Kalevalaista uuspoljentoa, sanoisin.
Hyvin omaperäistä ja jäljittelemätöntä, sanoilla kuin miekoilla iskentää.
Luulen, että Leino Eino ilahtuisi tästä runosta.
 

Käyttäjän kaikki runot