Se viiltää,
jättää jäljen,
sydämellään koskettaa.
Kauneimman sanan
sanomatta jättää,
kuin jokainen tavallaan.
Kaarin
ja kuvin,
se karttaa unelmaa.
Joka lauseen
päättää piste,
kun kynä kirjoittaa.
Selite:
Ruotsintunnin perua - aktiivinen opiskelija siis.
Kirjoitus kirjoittamisesta, hieman vaikeaksi miellän katergorioimisen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi