Siipi vasten ilmaa lentoon hiljaisesti työntää,
kuin sormet toisen hiuksia hivellen.
Kauniimmin sydämestä laulaa Sydämelle,
vesipisaran vastatessa kun höyhen kastuu.
Pisara pisaralta heijastaa poski taivasta.
Sanaton vastaa
koskettaa
ymmärtää
Sydämestä laulaa yhä.
Koskettaa kauemmin,
kauempaa.
Ja kauniimmin kuin kukaan muu
höyhenensä kastaa
Sydämelle asti
peipposen puolikuu.
Selite:
Tämäkin alunperin koulutehtäväksi päätynyt "nocturne"
löytyi tuolta tiedostojeni sopukoista.
Opettajan kovin painamattoman hyväksynnän sai,
ehkä se kelvannee lukijakunnallekin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi