En tahdo olla raameina kuvankauneudellesi,
en olla taulukoukkuna sinun ja seinän välissä,
enkä liioin seinänä sinua kantamassa.
En tahdo olla maali josta synnyt,
en kangas jota peität.
En ilmana tahdo sinua haalistaa.
Minä tahdon vain pilata sinut permanenttitussilla,
ja piirtyä kasvoillesi Hitler-viiksinä.
Selite:
Koska itse en kuvaa kaunista.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidän tästä
jotenki herkkä vaik onkin silleen kovakin
Sivut