Äitienpäiväkollaasi

Runoilija loveaholic



halusin, että minulla olisi evät
löytäisin atlantikseni, turvallisen perheen

se jokapäiväinen tuho
ja selkäytimeen kaivertunut viesti:
olen
paha

se jäi mielen pinnoille, kuten oli tarkoitettu

juoksin pakoon jaloillani, huuhtelin ja sukelsin
auki häkissä kyyryyntyneen rankani

tahdot minut takaisin, mutta kuolin jo
ja nyt aion elää


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, pääasia on että haluaa elää.
Runosta välittyy voimakas tunnelataus. Hieno runo monella tapaa.
puhutteleva, koskettava teksti.
Kirpaisee, koska osuu ytimeen.

Tämä myös puhuttelee syvästi. Menee kylmät väreet.

Olet ihan mielettömän hyvä runoilija.

-elämä on kuolemista(by juice)?

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut