Ellinoora

Runoilija bf848c0fd79b2dd1a36786b959969004

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 22:02

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.5.2024

Sana sanasta, rakkaani
 

Suru palaa laulun sanoissa.
Tulee aivan lähelle, vierelle, 
kuin vanha ystävä.

Ei, en minä kaivannut.
Minä sen hyvästelin,
jätin taakseni ja tänään löydän edestäni.

Siinä se seisoo paikoillaan,
tuijottaa.

Ja minä palaan aikaan menneeseen.
Kosketuksiin, sanoihin, hetkiin.
Ikävään.

Siihen helvetin ikävään,
joka raastaa niin syvältä.
Tekee kipeää.

Luulin sieluni muovautuneen kaiken kestäväksi,
mieleni eheytyneen ikuiseksi tyyneydeksi.

Mutta mitä vielä,
tässä minä itken.
Itken mennyttä, eilistä, joka ei palaa.

Itken itseäni,
haavojani.

Itken, koska tänään minä osaan itkeä.
 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On voitto se, että on oppinut itkemään osaamisen.
Hienoa, surullisenkaiheaa kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot