Päivästä toiseen ikävä.

Runoilija bf848c0fd79b2dd1a36786b959969004

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 22:02

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.5.2024

Sana sanasta, rakkaani
 
Olen väsynyt ikävään, tähän ikuiseen tyhjyyteen.
Siellä jossain sinä, täällä kurjuuden keskellä minä.

Naurettavaa taistella päivästä toiseen.
Naurettavaa uskoa huomiseen,
joka valkenee yhtä vaikeana kuin eilinen.

"Ihminen ei saa enempää kuin jaksaa kantaa".
Sinun muistosi on kuin kivireki perässä,
kädet rakoilla, jalat loppuun palaneina.
Ja sydän...
Sydän on riekaleina.
Palasiksi hakattu, olemattomaksi raiskattu,
revitty, rikottu, hajotettu.


Ja aamusta iltaan, illasta aamuun
toitotan, kaikki järjestyy tavalla tai toisella.
Useimmiten sillä toisella.

Olen väsynyt ikävään, 
tähän tyhjyyteen.
Odotukseen.

Jälleen näkemisen riemuun luottanut,
palkintoni, kruununi.
Kuolema.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat hyvin vahvaa tekstiä. Mietin, onko näin todella tapahtunut vai koetko runossa muuten niin vahvasti. Kosketti. 
Aika vahvastihan tämä syntyi ikävästä kuollutta puolisoa kohtaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot