Kirje itselleni

Runoilija bf848c0fd79b2dd1a36786b959969004

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 22:02

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Sana sanasta, rakkaani
 
Kuljen sinun jäljissäsi, askeleeni sinun askeleissasi.
Nimesi kalenterissani, kelloni sinun ajassasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi.

Kuin kuolaava seurakoira sinun perässäsi juoksen.
Heilutan häntää, annan tassua, kierin ja leikin kuollutta.
Aina oven takana odotan, kerjään huomiota,
häpeän nurkassa, olen ikuisesti uskollinen ystävä.

Ja peilistä minua tuijottaa nainen,
jota en tunne.

Minne katosi uhma ja kapina?
Minne piilotin selkärankani?
Minne sysäsin ylpeyteni? 
Jätinkö itseni jonnekin ojanpenkalle liftaamaan?

Tänään kirjoitan kirjeen itselleni ja pyydän palaamaan.
Anelen takaisin tulemaan, sillä yksin en pärjää.
Kirjoitan ja pyydän anteeksi, että menin itseni unohtamaan,
sillä tavalla hylkäämään. 
Kerron, että kaipaan. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa kerrontaa runossasi.
 

Käyttäjän kaikki runot