Kuka rakastaisi kiukkua?

Runoilija bf848c0fd79b2dd1a36786b959969004

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 22:02

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
3.5.2024

Sana sanasta, rakkaani
 
Jokin minussa kesyyntyy vierelläsi.
Kuin luonteestaan poikennut kettu käperryn kainaloosi.

Usein minä raavin ja puren,
kiukkuan ja ärhentelen,
kuin häkkieläin.

Mutta sinä olemuksellasi rauhoitat,
pidät lähellä, vaikka rimpuilen.
Et aja pois, et jätä yksin.

Katsot vain hiljaa, ojennat kätesi,
pyydät lähelle.
Ja, vaikka minä vielä ärisen, kieltäydyn ja kitisen.
Marttyyrina marisen, sinä seisot paikoillasi.
Odottaen.

Ja, kun viimein kiukku antaa periksi,
vaihtuu kyyneliksi, otat askeleen, astut lähemmäksi.
Vedät syliin ja silität takkuista tukkaani,
kiukun kiristämiä hartioita ja hiljaa kuiskaat:

Niin minäkin sinua rakastan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana
Pehmeän vangitseva. Upeasti kirjoitat.
 

Käyttäjän kaikki runot