Arki on rakkautta

Runoilija bf848c0fd79b2dd1a36786b959969004

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 22:02

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
3.5.2024

Sana sanasta, rakkaani
 
Havahduin siihen keskellä tavallisen arkipäivän.
Tiskivuorten seasta, leluhelvetin sydämessä, huuhteluaineen tuoksuisen pyykin ytimessä.

Olinhan aamulla viimeksi kasvosi nähnyt,
ennen kukonlaulua kätesi tuntenut ympärilläni,
mutta silti se iski kuin käärme hampaansa minuun.

Ikävä.

Ja sen sinulle viestiin kirjoitin.
Sydämeni kera.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot