Lusimaan

Runoilija bf848c0fd79b2dd1a36786b959969004

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 22:02

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.5.2024

Sana sanasta, rakkaani
 
Tässä minä seison edessänne alastomana, valheetta.
Tässä minä seison, valmiina vastaanottamaan tuomion.

Tässä minä seison, enkä puolusta enää itseäni.
Tässä minä seison sanojeni, tekojeni takana ylpeänä ja nöyränä.
En olisi tehnyt mitään toisin.

Te voitte minut tuomita,
vangita tai muuten rangaista.

Mutta kaiken mitä tein,
minä tein rakkaudesta.
Enkä voi sitä hävetä tai katua.

Kaiken mitä tein,
tein siksi, että oli pakko taistella.

Oli pakko tehdä parhaansa, selvitä. 

Te voitte minut tuomita, 
mutta tuomio,  jonka olen jo aiemmin saanut
on pahempi kuin yksikään vankila.

Ja siksi minä en ano armoa.
Teidän tuomionne on leikkikenttä tämän helvetin rinnalla.
Ja tämä helvetti on elinkautinen.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jäin miettimään mistä helvetistä on kyse..ajatuksia herättävä runo. Hyvä.
 

Käyttäjän kaikki runot