Metsän keskellä

Runoilija bf848c0fd79b2dd1a36786b959969004

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 22:02

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.5.2024

Sana sanasta, rakkaani
 
Tiedätkö miltä se tuntuu,
illan pimetessä istua yksinään?
Kadota tänne metsän keskelle.

Olla kuin ei olisi olemassakaan.

Sinä puhallat minut eloon, herätät henkiin,
mutta vain hetkeksi.
Kunnes arki meidät erottaa.

Ja minä vain lasken viisareiden liikkeitä.
Lasken askeleitasi takaisin kotiin.

Tänään, kun ilta pimenee
on seuranani vain varjosi.

On vain tyhjiä sanoja,
odotusta ja ikävää.

Mutta älä murehdi, huoli,
älä minusta välitä.

Minä olen jo totuttunut yksin olemaan,
unohtumaan.

Täällä metsän keskellä,
illan pimetessä,
minä jälleen katoan.

Kuten tavallista.









 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa kerrontaa. Tiedän itse tuon tunteen paremmin kuin hyvin.
Hienoa tekstiä. :)
 

Käyttäjän kaikki runot