Kieleni piiska, sanoja vasten tylsäksi isketty. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.5.2018 23:43 Katariina Varjoranta Tämä jättää äärelle :) tykkään paljon! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut