Hyytävä huhtikuu rinnasta routa nostaa sinut takaisin mieleen. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.4.2018 22:48 Katariina Varjoranta Pysäyttävä, voimakas tunnelma! Tätä jää pohtimaan, hienoa symboliikkaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.4.2018 22:57 Jari Ylamaki Lyhyt, ytimekäs ja hieno pikku runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut