Ajatusteni savesta valan pieniä astioita jotka piripintaan täytän Ruohon kasvun kohinaa Sinisen kirkasta korskuntaa oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.10.2022 6:06 Sumela Virkistävä ajatus, voimaannuttava runo. Kiitos Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.10.2022 12:23 Star Erittäin hyvin ajateltu jälleen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.4.2023 18:08 Oiva Utumaa Hyvä Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut