Ärsyke
tuulen ajamaa tomua
sylisi syke
Kun ei enempää
tuulen ajamaa tomua
sylisi syke
vain käsky
kantaa hedelmää Ja yhä uudestaan
äänesi alla
paratiisilinnut soivat
serenadiaan oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut