Ja kun kerran
Sydämeni
Ja pimeä huutaa
Lihattomat huulet
kammioni katosta
kylmien maakivien
tahdoton paino
Sydämeni
turraksi puristaa
Ja pimeä huutaa
korvani kuuroiksi
Niin vielä kerran routa nostaa
Niin vielä kerran routa nostaa
sormeni syytökseen
Lihattomat huulet
julkeita, kovia sanoja kuiskivat
Miksi on uneton yö
loppua vailla,
matojen multavuode
Perintöni elämältä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut