Aivoaineeni muhjuisella pinnalla Ongen koho Ajatusten näykkäyksiä säikkyen minä, hattu silmillä, odotan Jotakin, En mitään, Mitä tahansa oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.11.2022 15:55 Star Upea vertauskuva, elämä on lähes jatkuvaa ajatusten onkimista. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.11.2022 16:38 Sumela Tykkään tästä! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.1.2023 23:03 Resupekka Yhtä jännittäviä kumpikin, ongenkohon nyppäisyn tai kuningasajatuksen odotus: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.1.2023 19:29 SanFrancisco Helkkarin hyvä. Tätähän se on, yleensä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut