Kohtasin sen taas, hiljaisuuden, ne piinaavat hetket kun sanat eivät elä minulle.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.12.2018 17:51 Star Hiljaisuuskin on joskus hyvästä, hiljainen tauko tekee hyvää <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.12.2018 17:52 SanFrancisco Hiljaisuus on joskus piinaavaa. Hienosti kirjoitettu! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.12.2018 19:56 Anatta Wau, hieno teos. :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut