Jos te lähdette
minä en kestä jäädä.
Egyptin mellakat ja
vihertävä ratsumies,
ehkä se on vain
heijastus kameran linssissä,
optinen harha,
petos tai itsepetos?
"aika on loppumassa"
olen kuullut sen ennenkin
ja helvetti sinun
sanoissasi polttaa
kuin tuli korvakäytävissä.
Yhä minä säpsähtelen
hereille keskellä yötä,
vain tarkistaakseni että
olet vieläkin täällä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut