Sormeni kuin eksyneet veneet öisellä merelläsi, ajelehtivat edestakaisin sen lämpimässä syleilyssä.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.9.2018 16:34 miesvaalea aistikas kaunis, mutta upea syvällisyys suhteeseen Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.9.2018 18:15 Bambi7 Onpas tämä makea runo. Kiehtova, aistikas, ihana. Tykkään kyllä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.9.2018 18:24 Anatta Väreilevää luettavaa. Hieno. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.9.2018 2:38 Star Rakkaustarina vain jatkuu ja jatkuu, hyvä niin <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.9.2018 19:45 loveaholic Todella muikea aloitussäe. Tiivis kerronta on usein vaikeinta. Miellytyin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
mutta upea syvällisyys suhteeseen
Sivut