Minä muistan meren lanteillasi! Kallion pehmeän, hennon sammaleen alla. Ja sen pyhimmän polun, syvemmälle sinuun!oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.9.2018 18:26 Anatta Aistikasta. Hieno on. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.9.2018 2:37 Star Erittäin kauniisti kirjoitettu, kaikki tietävät, mitä tarkoittaa <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut