Ajatusteni muotopuoli lintu, rikkinäisin siivin tuulta vastaan. Lennä, lennä yhä!oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.9.2018 23:32 Star Tosiaankin, joskus kannattaa taistella hyvän puolesta <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 1.10.2018 14:08 loveaholic Vähän jos puhaltaa tai pyrstöstä avittaa, niin tulee juuri hyviä ajatelmia - joista runoja. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.10.2018 10:11 Anatta Sykähdytti. Upea! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut