Tavoittamaton,
mutta niin lähellä.
Aavistus jostain suuremmasta
jossa sanat pettävät ja kieli makaa mykkänä.
mutta niin lähellä.
Aavistus jostain suuremmasta
jossa sanat pettävät ja kieli makaa mykkänä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut