Harmaina tunteina
tahtoisin ajan kääntyvän
Vuosituhansien kohisten
kaatuvan taaksepäin
Kaiken minussa
tahtoisin ajan kääntyvän
Vuosituhansien kohisten
kaatuvan taaksepäin
Kaiken minussa
palaavan lepoon
Alkumeren lämpimiin vesiin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut