Palatkaa värit, palakaa, palakaa taas. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 28.5.2018 21:01 Jari Ylamaki Kiva runo! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.5.2018 21:37 Jari Ylamaki Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.5.2018 1:13 Star Värithän tulevat, jos niin itse haluamme <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.8.2018 15:21 Marle Ihan tulenlieskat leimuaa ;) Runosi maalaa värit hurmaavasti. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Runosi maalaa värit hurmaavasti.
Sivut